Samaziniet savus enerģijas izdevumus: Kā ALTUM 30% atlaide padara zaļo tehnoloģiju pieejamu

Autors: Rolands Lūsis

2024. gada 7. marts

ALTUM ir paziņojis par būtisku soli, vēršoties pretī enerģijas efektivitātes un ilgtspējības veicināšanai, ar jaunāko iniciatīvu, kas vērsta uz uzņēmumu atbalstīšanu viņu pārejā uz atjaunojamās enerģijas avotiem. Uzmanību pievēršot saules enerģijas risinājumiem, uzņēmuma jaunā atbalsta programma piedāvā ievērojamus stimulus uzņēmumiem, kuri plāno ieguldīt tīrās enerģijas alternatīvās. Mēs, “Sunwise”, esam izpētījuši programmas noteikumus un palīdzēsim jums sagatavot visu nepieciešamo dokumentāciju, lai saņemtu ALTUM atbalstu un kapitāla atlaidi.

Šeit ir ALTUM revolucionārās iniciatīvas galvenie punkti:

  1. 30% kapitāla atlaide: Viena no pievilcīgākajām ALTUM programmas iezīmēm ir liela apmēra projekta izmaksu segšana. Uzņēmums ir apņēmies segt līdz pat 30% no kopējām izmaksām, kas saistītas ar saules enerģijas risinājumu ieviešanu, ievērojami samazinot finansiālo slogu uzņēmumiem. Šī kapitāla atlaide ne tikai atvieglo sākotnējos ieguldījumus, bet arī spēlē būtisku lomu samazinot atmaksas periodu šim ilgtspējīgajam ieguldījumam.
  2. Līdz pat 95% projekta izmaksu aizdevums ar pievilcīgām procentu likmēm: ALTUM saprot pieejamu finansējuma iespēju nozīmi uzņēmumiem, kas uzsāk ilgtspējas projektus. ALTUM programmas ietvaros uzņēmumi var saņemt aizdevumus, kas nosegs līdz pat 95% no projekta izmaksām. Turklāt šie aizdevumi tiek piedāvāti ar konkurētspējīgām procentu likmēm, sākot no tikai 1,9% fiksētas likmes, nodrošinot pieejamību un ilgtermiņa finansiālu ilgtspēju aizņēmējiem.
  3. Elastīgs atmaksas termiņš līdz pat 15 gadiem: Ņemot vērā klientu dažādās vajadzības un apstākļus, ALTUM piedāvā elastīgu atmaksas laiku līdz pat 15 gadiem. Šis pagarinātais laika periods ļauj uzņēmumiem izstiept aizdevuma atmaksu, padarot to vieglāku, lai pārvaldītu savu naudas plūsmu, vienlaikus baudot saules enerģijas ietaupījumu priekšrocības.
  4. Klienta minimālais ieguldījums tikai 5% no projekta izmaksām: Kā pierādījumu savai apņēmībai atbalstīt pāreju uz atjaunojamās enerģijas avotiem, ALTUM prasa tikai minimālu ieguldījumu no saviem klientiem. Ar tikai 5% ieguldījumu no projekta izmaksām, ko jāsedz uzņēmumam, kompānijas var izmantot programmas priekšrocības ar minimāliem sākotnējiem ieguldījumiem.
  5. Pieteikumu termiņš: Ir būtiski, lai interesenti ņemtu vērā, ka ALTUM programmas pieteikumi tiek pieņemti no 2024. gada 2. aprīļa plkst. 12:00 līdz 2024. gada 30. aprīlim plkst. 12:00. Šis periods sniedz uzņēmumiem pietiekami daudz laika, lai sagatavotu un iesniegtu savus priekšlikumus saules enerģijas projektu veikšanai.

Kāpēc saules enerģijas risinājumi?

Lai gan ALTUM programma atbalsta dažādas enerģijas efektivitātes iniciatīvas, fokuss uz saules enerģijas risinājumiem ir īpaši nozīmīgs uzņēmumiem, kuri meklē ilgtspējīgas alternatīvas. Saules enerģija piedāvā daudzas priekšrocības, ieskaitot:

  • Ietaupījumi izmaksās: Izmantojot saules enerģijas spēku, uzņēmumi var ievērojami samazināt savus elektroenerģijas rēķinus, kas noved pie ievērojamiem ilgtermiņa ietaupījumiem.
  • Vides priekšrocības: Saules enerģija ir tīrs un atjaunojams enerģijas avots, kas neražo kaitīgas emisijas, palīdz uzņēmumiem samazināt savu oglekļa pēdas nospiedumu un veicināt vides aizsardzības centienus.
  • Enerģijas neatkarība: Investējot saules enerģijā, uzņēmumi var ražot savu elektrību uz vietas, samazinot atkarību no tradicionālajiem enerģijas avotiem un nodrošinot lielāku kontroli pār enerģijas izmaksām un piegādi.

Tā kā pieprasījums pēc atjaunojamās enerģijas turpina augt, uzņēmumi, kuri pieņem saules enerģijas risinājumus, ne tikai gūst finansiālus labumus, bet arī demonstrē savu apņēmību rūpēties par vidi un ilgtspēju.

Nobeigumā

Ar savu jaunāko iniciatīvu ALTUM sniedz iespēju uzņēmumiem veikt nozīmīgus soļus enerģijas efektivitātes un ilgtspējas virzienā, ieviešot saules enerģijas risinājumus. Nodrošinot dāsnus finansēšanas risinājumus, elastīgus nosacījumus un minimālas sākotnējo ieguldījumu prasības, uzņēmums veicina pāreju uz tīrās enerģijas alternatīvām un ceļu uz zaļāku un ilgtspējīgāku nākotni. Uzņēmumi, kuri vēlas samazināt savu ietekmi uz vidi, vienlaikus uzlabojot savu peļņu, tagad var droši un ērti piedalīties saules enerģijas izmantošanā, pateicoties ALTUM inovatīvajai programmai.

Neizlaidiet šo iespēju un sazinieties ar mums, lai saņemtu visu nepieciešamo atbalstu – info@sunwise.lv vai zvaniet pa numuru +371 28803374.

Izmantotie resursi:

Energoefektivitātes aizdevums ar kapitāla atlaidi